Local en VENTA (Ref. 100)

360.000
Superficie: 216 m²
Baños: 2
Calefacción: Si
Local de 216 m² distribuïts en 2 plantes (planta baixa de 130 m² i 1a planta 86 m²) molt lluminós amb dos grans finestrals amb aparador. Finca de l'any 2003 dotada d'instal·lació elèctrica i d'il·luminació, extintors, sòls de gres, a/a freda-calor, mampares de reparació desmuntables, 2 banys (1 en cada planta, un d'ells adaptat per a minusvàlids). Molt bona ubicació en zona Rambla del Celler, enfront del parc. Ideal per a qualsevol negoci o comerç.
ACTUALMENT LLOGAT A 1.780€ FINS Al 2024.
Per a més informació. Consulta'ns!

IMPOSTOS NO INCLOSOS EN PREU

Gestionem confiança
Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Local de 216 m2 distribuidos en 2 plantas (planta baja de 130 m2 y 1ª planta 86 m2) muy luminoso con dos grandes ventanales con escaparate. Finca del año 2003 dotada de instalación eléctrica y de iluminación, extintores, suelos de gres, a/a frío-calor, mamparas de reparación desmontables, 2 baños (1 en cada planta, uno de ellos adaptado para minusválidos). Muy buena ubicación en zona Rambla del Celler, frente al parque. Ideal para cualquier negocio o comercio.
ACTUALMENTE ALQUILADO A 1.780€ HASTA EL 2024.
Para más información. ¡Consúltanos!

IMPUESTOS NO INCLUIDOS EN PRECIO

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas. También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.