Local en ALQUILER (Ref. 125)

3.000
Superficie: 190 m²
Local de 190 m2 a peu de carrer situat a prop de tots els serveis (comerços, farmàcies, biblioteca, lleure...) i al costat de la parada de Renfe, bus i amb accés directe a les principals autopistes. Compta amb una àmplia entrada, divisions i doble porta d´accés per dos carrers (porta principal a l'avinguda Catalunya).

IMPOSTOS NO INCLOSOS EN EL PREU

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.