Local en ALQUILER (Ref. 164)

800
Superficie: 118 m²
Baños: 1
Local de 118 m2 distribuïts en dues plantes:
Planta de 65 m2 i soterrani de 53 m2.
Ubicació excel·lent, a prop de tots els serveis (col·legis, comerç, lleure, farmàcies, mercat...) i amb molt bona comunicació (bus i Renfe).
El local consta de porta de motor, fals sostre, sóls de gres i lavabo.

IMPOSTOS NO INCLOSOS EN PREU

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.