Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 183)

650
Superficie: 57 m²
Parking: Si
Oficina en edifici consolidat en situació privilegiada (Parc Empresarial de Ca Magí) amb accessos directes a autopistes, 2 parades d'autobús urbà i interurbà que connecten amb les estacions de Renfe i FGCC.

Característiques de l'edifici:

Aparcament exterior gratuït per a visites, servei de conserge de dilluns a divendres de 8:00h. a 20:00h., vídeovigilància exterior 24h., 2 ascensors i un muntacàrregues. Banys comunitaris per planta, servei diari de neteja en zones comunes i 2 places interiors d'aparcament privat.

Places d'aparcament en lloguer a 90 euros/mes (al mateix edifici).

Per mes informació. Consulta'ns!! T’esperem

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.