Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 184)

1.610
Superficie: 230 m²
Parking: Si
Oficina en edifici consolidat en situació privilegiada (Parc Empresarial de Ca Magí) amb accessos directes a autopistes, 2 parades d'autobús urbà i interurbà que connecta amb les estacions de Renfe i FGCC.

Característiques de l'edifici:

Aparcament exterior gratuït per a visites, servei de conserge de dilluns a divendres de 8:00h. a 20:00h., vídeo vigilància exterior 24h., zona reservada per a càrrega i descàrrega, recollida residus domèstics, servei de neteja exterior i 2 places interiors d'aparcament privat.

Característiques: Local per a oficines o comercials i de serveis amb entrada independent a la façana de l'edifici, situat en la primera planta. Possibilitat d'ampliació amb local confrontant de 250 m² (1.850euros + IVA).

Places d'aparcament en lloguer a 90 euros/mes (en el mateix edifici).

Truca'ns i informa't! T'esperem.

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.