Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 184)

1.610
Superficie: 230 m²
Parking: Si
Oficina en edifici consolidat en situació privilegiada (Parc Empresarial de Ca Magí) amb accessos directes a autopistes, 2 parades d'autobús urbà i interurbà que connecta amb les estacions de Renfe i FGCC.
Característiques de l'edifici:
Aparcament exterior gratuït per a visites, servei de conserge de dilluns a divendres de 8:00h. a 20:00h., vídeo vigilància exterior 24h., zona reservada per a càrrega i descàrrega, recollida residus domèstics, servei de neteja exterior i 2 places interiors d'aparcament privat.
Característiques: Local per a oficines o comercials i de serveis amb entrada independent a la façana de l'edifici, situat en la primera planta. Possibilitat d'ampliació amb local confrontant de 250 m² (1.850€ + IVA).
Places d'aparcament en lloguer a 90 €/mes (en el mateix edifici).
Truca'ns i informa't! T'estarem.

Gestionem confiança
Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Oficina en edificio consolidado en situación privilegiada (Parc Empresarial de Can Magí) con accesos directos a autopistas, 2 paradas de autobús urbano e interurbano que conecta con las estaciones de Renfe y FGCC.
Características del edificio:
Aparcamiento exterior gratuito para visitas, servicio de conserje de lunes a viernes de 8:00h. a 20:00h., vídeo vigilancia exterior 24h., zona reservada para carga y descarga, recogida residuos domésticos, servicio de limpieza exterior y 2 plazas interiores de aparcamiento privado.
Características: Local para oficinas o comerciales y de servicios con entrada independiente a la fachada del edificio, situado en la primera planta. Posibilidad de ampliación con local colindante de 250 m2 (1.850€ + IVA).
Plazas de aparcamiento en alquiler a 90 €/mes (en el mismo edificio).
¡Llámanos e infórmate! Te estaremos.

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas. También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.