Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 205)

600
Superficie: 58 m²
Parking: Si
Oficina en edifici consolidat en una ubicació privilegiada (Parc Empresarial de Can Magí) amb accessos directes a autopistes, 2 parades d'autobús urbà i interurbà que connecta amb les estacions de Renfe i FGCC.

Característiques de l'edifici:

Aparcament exterior gratuït per a visites, servei de conserge de dilluns a divendres de 8:00h. a 20:00h., vídeo vigilància exterior 24h., 2 ascensors, 1 muntacàrregues, banys comunitaris per planta, servei diari de neteja en zones comunes i 2 places interiors d'aparcament privat.

ACABATS: sòl tècnic imitació parquet, sostre enregistrable metàl·lic, lluminàries, instal·lació elèctrica, telefònica i internet, aire condicionat independent i detectors de fum. Es poden retirar o modificar les divisions existents o es poden instal·lar de noves, segons necessitats.
Places d'aparcament en lloguer a 89€/mes (en el mateix edifici).
Per a més informació Consulta'ns!

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.