Casa Chalet en VENTA (Ref. 282)

190.000
Superficie: 211 m²
Habitaciones: 4
Baños: 2
Casa de poble per reformar al centre de Manresa, zona Viladordis. Aquest any es construirà al costat un Campus de la UPC amb més de 2000 habitatges, cosa que farà que es revalori la zona molt més. La casa té 211 m2 edificats segons cadastre, dividits en baixos + 3 plantes. Cada planta té uns 27 m2 (3 m2 de façana x 9 m2 de profunditat). A la planta baixa a la part del darrere de la casa, té un pati d'uns 60 m2. Es pot fer garatge per a un cotxe, a la planta baixa.
Admet diverses possibilitats d’actualització.
No perdis l'oportunitat de crear totalment al teu gust aquest habitatge, podent viure al centre i amb la comoditat d'estar a prop de tots els serveis.
Posa't en contacte amb nosaltres!! T'esperem.

IMPOSTOS NO INCLOSOS EN PREU

Gestionem confiança
Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Casa de pueblo para reformar en el centro de Manresa, zona Viladordis. Este año se construirá al lado un Campus de la UPC con más 2000 viviendas, lo que hará que se revalorice la zona mucho más. La casa tiene 211m2 edificados según catastro, divididos en bajos + 3 plantas. Cada planta tiene unos 27m2 (3m2 de fachada x 9m2 de profundidad). En planta baja en la parte de atrás de la casa, tiene un patio de unos 60m2. Se puede hacer garaje para un coche en la planta baja.
Admite varias posibilidades de actualización.
No pierdas la oportunidad de crear totalmente a tu gusto esta vivienda, pudiendo vivir en pleno centro y con la comodidad de estar cerca de todos los servicios.
¡¡Ponte en contacto con nosotros!! Te esperamos.

IMPUESTOS NO INCLUIDOS EN PRECIO

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas. También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.