Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 431)

1.280
Superficie: 172 m²
Baños: 2
Calefacción: Si
Oficina totalment reformada
Oficina de 172 m2 totalment diàfan, amb 2 banys. Local molt lluminós amb vistes espectaculars, ubicat en edifici de negocis, a dues passes de l'autopista i a tan sols 5 minuts a peu de l'estació de tren. L’edifici disposa també de restaurant a la planta baixa i d'aparcament gratuït.
Possibilitat adjuntar 154 m2 d’altre oficina. Consulteu preu del lloguer.
No perdis aquesta oportunitat i ¡¡Truca'ns!!

El preu no inclou despeses comunitàries ni IBI.

Impostos no inclosos en preu

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Oficina totalmente reformada
Oficina de 172 m2 totalmente diáfano, con 2 baños. Local muy luminoso con vistas espectaculares, ubicado en edificio de negocios, a dos pasos de la autopista ya tan sólo 5 minutos a pie de la estación de tren. El edificio dispone también de restaurante en la planta baja y aparcamiento gratuito.
Posibilidad de adjuntar 154 m2 de otra oficina. Consulte precio del alquiler.
No pierdas esta oportunidad y ¡¡Llámanos!!

El precio no incluye gastos comunitarios ni IBI.

Impuestos no incluidos en precio

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas.También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.