Local en ALQUILER (Ref. 451)

500
Superficie: 65 m²
Local proper a zona comercial.

Local a prop del Mercat de Fontetes i zona comercial.

Disposa de 65 m2 i havia estat dedicat a centre d'estètica. Bany amb dutxa i pati al darrera. La façana del local té la porta d'accés d'alumini i dues finestres.

No deixeu escapar aquesta oportunitat!

IMPOSTOS NO INCLOSOS

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.