Local en ALQUILER (Ref. 482)

450
Superficie: 30 m²
Baños: 1
Calefacción: Si
Local al centre de Cerdanyola del Vallès

Local preparat per activitat de centre d'estètica d'uns 30 m2, tot en planta baixa. Instal·lació d'aire condicionat nova i calefacció, tot l'aparador és de vidre amb persiana de motor i terres de parquet.

No deixeu de visitar-lo!

A SisquellaGrup gestionem confiança.

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.