Local en VENTA (Ref. 550)

98.000
Superficie: 300 m²
Baños: 2
Gran oportunitat d'inversió! Es posa a la venda un ampli local a Ripollet, amb 300 m2 construïts, 2 banys i una alçada de sostre de 3 metres. Aquest local, situat a la planta semisòtan, és ideal per magatzem. No perdis l'oportunitat d'adquirir aquest immoble en una ubicació privilegiada. Contacta'ns per a més informació i visita.

A SisquellaGrup gestionem confiança.

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.