Terreno en VENTA (Ref. 82)

850.000
Solar urbà de 1.237 m2 a Sant Cugat del Vallès, amb una qualificació urbanística de 20a/10, zona Golf-Can Trabal a prop del col·legi “El pinar” a 10 minuts de FGC. Té una superfície cadastral de 1.413 m2 de terra.

El solar és ideal per edificar una casa unifamiliar.

Terreny inclinat, amb unes vistes impressionants.

Disposem de certificat urbanístic.

Té una edificabilitat del 75% amb una ocupació del 30% del solar.

Es pot edificar PB+2

Per a més informació… Consulta'ns!!

IMPOSTOS NO INCLOSOS EN PREU

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.