Aparcamiento en VENTA (Ref. 90)

31.800
Superficie: 19.36 m²
Plaça de pàrquing doble al centre de Sant Cugat, a 3 minuts de l'estació de FGC. Té una superfície de 19,36 m2 (Amplada 4,4 m, fons 4,4 m, alçada 2,1 m). L'alçada lliure d'accés al garatge és d'1,85 m, suficient per a un SUV. Entrada de fàcil accés amb entrada ampla i situada a 1a planta.
L'IBI anual és de 47,40 € i una comunitat anual de 289,44 €.
Ideal per a propietaris que vulguin un aparcament cèntric amb fàcil accés i prop de FGC.
Consulta'ns!

Gestionem confiança
Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Plaza de parking doble en el centro de Sant Cugat, a 3 minutos de la estación de FFGC. Tiene una superficie de 19,36 m2 (Ancho 4,4 m, fondo 4,4 m, altura 2,1 m). La altura libre de acceso al garaje es de 1,85 m, suficiente para un SUV. Entrada de fácil acceso con entrada ancha y situada en 1ª planta.
El IBI anual es de 47,40€ y una comunidad anual de 289,44€.
Ideal para propietarios que quieran un aparcamiento céntrico con fácil acceso y cerca de FFGC.
¡Consúltanos!

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas. También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.