Aparcamiento en VENTA (Ref. 90)

31.800
Superficie: 19.36 m²
Plaça de pàrquing doble al centre de Sant Cugat, a 3 minuts de l'estació de FGC. Té una superfície de 19,36 m2 (Amplada 4,4 m, fons 4,4 m, alçada 2,1 m). L'alçada lliure d'accés al garatge és d'1,85 m, suficient per a un SUV. Entrada de fàcil accés amb entrada ampla i situada a 1a planta.

L'IBI anual és de 47,40 € i una comunitat anual de 289,44 euros.

Ideal per a propietaris que vulguin un aparcament cèntric amb fàcil accés i prop de FGC.

Consulta'ns!

Gestionem confiança

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A SisquellaGrup vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.