Oficina/Despacho en ALQUILER (Ref. 97)

1.600
Superficie: 195 m²
Baños: 2
Calefacción: Si
Parking: Si
Oficina de 195 m2 construïts amb terra tècnic imitació al parquet, sostre registrable metàl·lic, llums, instal·lació elèctrica, telefònica i Internet, aire condicionat independent, detectors fum, 2 banys i cuina office. L'edifici disposa de pàrquing exterior gratuït per a visites, càrrega i descàrrega a la zona de naus i pati comunitari. Servei de conserge de dilluns a divendres de 8 a 20 h. videovigilància exterior 24 h. Dos ascensors i muntacàrregues, banys comunitaris a la planta. Servei diari de neteja, 2 places interiors d'aparcament privat. Edifici consolidat al Parc Empresarial de Can Magí, amb accessos directes a autopistes, Barcelona i les principals ciutats de la comarca i 2 parades d'autobús urbà i interurbà que connecten amb FGC i Renfe.
DISPONIBILITAT IMMEDIATA.
Consulta'ns!

Gestionem confiança
Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.
També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.
A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.


Oficina de 195 m2 construidos con suelo técnico imitación al parquet, techo registrable metálico, luces, instalación eléctrica, telefónica e Internet, aire acondicionado independiente, detectores humo, 2 baños y cocina office. El edificio dispone de parking exterior gratuito para visitas, carga y descarga en la zona de naves y patio comunitario. Servicio de conserje de lunes a viernes de 8 a 20 h. vídeo vigilancia exterior 24 h. Dos ascensores y montacargas, baños comunitarios en la planta. Servicio diario de limpieza, 2 plazas interiores de aparcamiento privado. Edificio consolidado en el Parc Empresarial de Can Magí, con accesos directos a autopistas, Barcelona y las principales ciudades de la comarca y 2 paradas de autobús urbano e interurbano que conectan con FGC y Renfe.
DISPONIBILIDAD INMEDIATA.
¡Consúltanos!

Gestionamos confianza
Si cree que esta u otra de nuestras ofertas se ajusta a sus necesidades, contacte con nosotros sin ningún compromiso. Ampliaremos la información, responderemos a sus dudas y si es de su interés, le acompañaremos en el proceso de compra, asesorándole en todo momento y poniendo a su disposición, a nuestros mejores profesionales. Somos expertos en gestión de hipotecas y podemos conseguirle las condiciones más ventajosas. También disponemos de un amplio abanico de colaboradores que pueden ayudarle en cualquier cuestión posterior a la compra, desde reformas, traslados y seguridad, hasta seguros, administración de comunidades e incluso, gestión de alquileres si ese es su proyecto.
En Sisquella velamos por su patrimonio con soluciones a la medida de sus necesidades. Le ahorramos tiempo, recursos, preocupaciones y en especial, sorpresas.