Nave en ALQUILER (Ref. 456)

1.500
Superficie: 610 m²
Nau de 400 m2 a la planta baixa i 210 m2 a la primera planta.

Nau de dues plantes a zona molt concorreguda de Cerdanyola del Vallès. La planta baixa té 400 m2 de superfície i la primera planta 210 m2 amb oficina.

Disposa d'una gran porta i dues petites peatonals. Fals sostre i terra de parquet.

IMPOSTOS NO INCLOSOS

A SisquellaGrup gestionem confiança.

Si creieu que aquesta o una altra de les nostres ofertes s'ajusta a les vostres necessitats, contacteu amb nosaltres sense cap compromís. Ampliarem la informació, respondrem als vostres dubtes i, si és del vostre interès, us acompanyarem en el procés de compra, assessorant-vos en tot moment i posant a la vostra disposició els nostres millors professionals. Som experts en gestió d'hipoteques i us podem aconseguir les condicions més avantatjoses.

També disposem d'un ampli ventall de col·laboradors que us poden ajudar en qualsevol qüestió posterior a la compra, des de reformes, trasllats i seguretat, fins a assegurances, administració de comunitats i fins i tot gestió de lloguers, si aquest és el vostre projecte.

A Sisquella vetllem pel vostre patrimoni amb solucions a la mida de les vostres necessitats. Us estalviem temps, recursos, preocupacions i, en especial, sorpreses.